torsdag 31 mars 2011

Hjördis 12 veckor

Hejsan,

Japp här kommer de utlovade bilderna från igår:

11 kg och 42 cm
Japp hon växer och frodas som ogräs. Kallas även läppspräckar Hjördis då hon har som ovana att så fort man böjer sig ner göra allt för att knocka ansiktet på en, så när jag skulle plocka upp skit igår fick jag ett litet jack i läppen, kanske dags att ta tag i det hela ordentligt? Hum ja! I övrigt har jag och Gärd tränat lite grann idag, klicker och nosduttar. Klickern har inte riktigt gått in i huvudet än men det syns på henna att hon allt börjar förstå kanske liiite i alla fall ;-) Hon har också vart jätte duktig med att hålla sig, i hela 5 timmar :-O Dock sov hon mesta tiden, men ändå duktig flicka! Å nu undrar ni säkert varför jag lät min stackars valp hålla sig i 5 timmar? Jo för jag har lekt husmor och tvättat och storstädat idag! 4 maskiner tvätt blev det, det vill också säga 3 vändor i trapporna så lite motion fick jag samtidigt. Sen har jag ju då storstädat, diskat upp och torkat golven och alla bänkar och bord så för tillfället är allt damm/hundhårs fritt. Skönt! Jag har verkligen mått dåligt över att de sett ut som skit här de senaste dagarna men nu orkade jag ta tag i det :-)

Såhär kan man hitta skiten sovandes ;-)
 Så ska jag jobba på måndag med, najs! De har ringt angående sommarjobb med och berättad vilka veckor jag skulle få och om jag inte fattade fel skulle jag få v 23-33 vilket är super najs! Hoppas bara på att det är 100 % för då tjänar jag runt 16 000 i månaden innan skatt, de e najs de med!

Så ska vi hem till helgen också, det ska bli skönt faktiskt. Tror det är 3 veckor sedan vi var hemma sist, eller något sådant, jo men det måste de ju va för på lördag var det 3 veckor sedan vi hämtade Gärd och då åkte vi hem och visade upp livet juh :-P Nä nu ska jag ta och göra något vettigt typ som att kolla på min grymt sexiga man när han står och tränar, mumma! ;-)

/Stackeboon

1 kommentar:

  1. Damen börjar bli stor! :D
    När det gäller apportering (ur min synpunkt) så jobbar man upp det, vissa har lättare att apportera än andra, de har en social kamplust och vinning av att komma in med apporten.
    Själv jobbar jag mycket på att de hellre ska vilja ha apporten/leksaken än godiset, så jobba upp apporten samt leksaken tills hunden är helt galen på saken så den "ratar" godiset, tex när jag ger Crossy godis så tar hon det ev spottar ut/sväljer det snabbt för att sedan försöka på nytt att få bollen.
    Försök få upp den sociala biten med att hon kommer in med leksaken, och ge då inte godis till henne! Lek med boll eller ngt annat roligt föremål! :)

    Kram

    SvaraRadera